Rólunk

Történet

 

A TEAHOUSE EXCLUSIVES összetéveszthetetlen jegye az egyes teák egyedi aromája: Hagyományos kedvencek és kivételes finomságok színes választéka jellemzi, amelyek kitűnő színteret jelentenek az alapanyagok és az aromák kiteljesedéshez, és minden egyes fajtát különleges vonás jellemzi. Ez a brand, amely a mai napig tökéletesen ötvözi a hagyományokat és az innovációt, Kai Ellerbrock képviseli a Hälssen & Lyon tea dinasztiából. Nagyapáinak leleményessége 1879-től új mércét állított fel a tea világában. Évtizedek óta a vállalat igazi innovatív szellemben működik, és világszerte megkülönböztette önmagát, elsőként fejlesztette ki és terjesztette a koffeinmentes, instant és ízesített teákat.

 

A világ minden tájáról származó minőségi teák átfogó választéka és a egyedi tárolási és logisztikai megoldásaik bizonyosan hozzájárult ehhez a kiemelkedő hírnévhez. Kai Ellerbrock elkötelezetten tartja magát a család által felállított magas elvárásokhoz. A tea iránti szenvedélye és jelentős szintű szakértelme garantálja a TEAHOUSE EXCLUSIVES teák prémium minőségét.

 

Gourmet Tea Bags

 

A Gourmet teafilterek, az egyre népszerűbb piramis teazsákokban a kényelmes elkészítés érdekében a TEAHOUSE EXCLUSIVES fekete, zöld, gyümölcs vagy gyógyteák finom választékát kínálja. Egyedülálló keverékük és finom aromájuk kényezteti az érzékeket. Tökéletes 180 ml-es csészékhez.

 

Sajátosságok

12 különleges ízvilágból választhat.

Ideális a tea szerelmeseinek, akik élvezik a tea egyszerű elkészítését, de nem akarnak jó teaminőségről lemondani.

 

Luxury Tea Bags

 

Az ínyenc teakedveklők értékelik a gyapjú teazsákokat, amelyeket aprólékosan kézzel varrnak. Nem csak kiváló teret biztosít a szálas teának, hanem látni is lehet a gyönyörűen és gondosan válogatott tealeveleket is. Az aromák védelme érdekében külön vannak csomagolva, így a tea mindig friss. Az egyszerű és praktikus adagolás lehetővé teszi a teljes kényeztetést akkor is, ha csak egy rövid pillanat áll rendelkezésre az élvezethez. Tökéletes akár 400 ml-es teáskannákhoz, valamint a TEAHOUSE EXCLUSIVES 310 ml-es üvegbögréhez.

 

Sajátosságok

Gondosan válogatott tealevelek,

kézzel varrt gyapjú teafilterek,

22 különleges ízvilágból választhat.

 

Everyday Tea

 

Az EverydayTea innovatív módon folytatja a TEAHOUSE EXCLUSIVES tradicióit modern dizájnnal és hagyományos teakultúrával, vonzóvá téve a tea fogyasztók új generációjának. Az Everyday Tea nyolc frissítő, modern klasszikusból áll, amelyek megfelelnek minden alkalomra, a nap bármely szakában. A receptek mindegyikét a részletekre és az ízekre való nagy figyelemmel fejlesztették ki. Fedezze fel a tea bűvöletét és varázsát.

 

Sajátosságok

 

 

  • Ételkínálati és nagykereskedelmi csomagolás

 

  • Selymes teakülönlegesség, amit 180 ml-ig kiszerelésig szervírozható.

 

  • Egyenként csomagolt teafilterek.

 

  • Elkészítési útmutató mindegyik teafilter csomagoláson.

 

Luxury Loose Tea

 

A TEAHOUSE EXCLUSIVES büszkén mutatja be durvára vágott szálas teáit, kiváló színű és kivételes összetevők minőségét. A visszazárható tasak egyszerű, de hatékony tárolást biztosít. Ez a tárolási mechanizmus biztosítja a hosszú távú aromavédelmet és a csomagolás átlátszó részein lehetővé teszi a tasak exkluzív tartalmának szabad megtekintését is. Az ínyenc szálas tea 36 különféle fajtája közül választhat.

 

Sajátosságok

 

36 kiváló íz, amelyek durván szabott, színes és kivételes összetevőik révén összetéveszthetetlenek.

 

Visszazárható tasak egyszerű, de hatékony tárolást biztosít.

 

Ideális az ínyenc tea kedvelők számára, akik értékelik a különleges teákat.

 

Teakínáló

 

A TEAHOUSE EXCLUSIVES teakínálói kiváló segítséget nyújtanak a teák értékesítés sikeressége és az ügyfelek elégedettségének optimalizálása érdekében. Mindegyik eszköz mérete alkalmas a Gourmet Tea Bag és a Luxury Tea Bag tárolására.

 

 

Kiegészítők

 

A TEAHOUSE EXCLUSIVES több kiegészítőt is kínál az értékesítés sikeressége és az ügyfelek elégedettségének optimalizálása érdekében. Mindegyik eszköz rendelkezik a TE brand egyedi logójával. A kiegészítők az összes TE termékhez tökéletesen alkalmazhatóak.